Geavanceerde campagne targeting opties voor Amazon Advertising PPC omvatten het gebruik van meer geavanceerde targeting strategieën om het meest relevante publiek voor jouw producten of diensten te bereiken. Hier zijn enkele voorbeelden van geavanceerde targeting opties:

 1. Custom Audience targeting: Jij kunt aangepaste doelgroepen creëren op basis van jouw klantgegevens. Je kunt jouw klantgegevens uploaden naar Amazon Advertising en aangepaste doelgroepen maken op basis van kenmerken zoals klantgedrag, demografische gegevens en aankoopgeschiedenis. Je kunt deze aangepaste doelgroepen vervolgens targeten met relevante advertenties.
 2. Remarketing: Hierbij target jij klanten die eerder met jouw merk in contact zijn geweest, bijvoorbeeld door jouw website te bezoeken of producten aan hun winkelwagen toe te voegen. Jij kunt de remarketingfunctie van Amazon gebruiken om deze klanten te targeten met relevante advertenties op basis van hun eerdere interacties met jouw merk.
 3.  In-market targeting: Jij richt je op klanten die actief zoeken naar producten of diensten die vergelijkbaar zijn met die van jou. Amazon’s in-market targeting gebruikt machine learning om klanten te identificeren die in de markt zijn voor specifieke producten of diensten en richt zich op hen met relevante advertenties.
 4. Locatiegerichtheid: Jij kunt klanten targeten op basis van hun fysieke locatie. Jij kunt de locatietargetingfunctie van Amazon gebruiken om je te richten op klanten op specifieke geografische locaties, zoals steden of postcodes.
 5. Dagverdeling: Jij kunt klanten targeten op basis van het tijdstip of de dag van de week. Jij kunt de dayparting targeting functie van Amazon gebruiken om advertenties te tonen op specifieke tijdstippen waarop jouw doelgroep waarschijnlijk het meest actief is op Amazon.
 6. Apparaattargeting: Jij kunt klanten targeten op basis van het apparaat dat ze gebruiken, zoals desktop, mobiel of tablet. Jij kunt de apparaatgerichte functie van Amazon gebruiken om advertenties te tonen die zijn geoptimaliseerd voor specifieke apparaattypen.

Kortom, door gebruik te maken van deze geavanceerde targetingopties, kun jij het meest relevante publiek voor jouw producten of diensten bereiken en jouw advertentiedoelen bereiken.

Het belangrijkste verschil tussen het gebruik van geavanceerde targeting opties met Amazon Advertising PPC tools en het gebruik van m19 AI PPC manager is de mate van automatisering en optimalisatie die elk platform biedt.

Amazon Advertising PPC tools bieden een reeks geavanceerde targeting opties, zoals custom audience targeting, remarketing targeting en in-market targeting, evenals biedingsbeheer tools en rapportage functies. Deze tools zijn echter ontworpen voor handmatige optimalisatie en vereisen veel tijd en moeite om ze effectief in te stellen en te beheren.

M19 AI PPC Manager daarentegen biedt geavanceerde opties voor campagnetargeting en geautomatiseerde

optimalisatiefuncties die gebruikmaken van kunstmatige intelligentie en machine learning-algoritmen om campagnes in realtime te optimaliseren. Dit omvat functies zoals geautomatiseerd biedingsbeheer, optimalisatie van advertentiecreaties en doelgroepgerichtheid op basis van real-time gegevensanalyse.

Met m19 AI PPC manager kun jij snel en eenvoudig campagnes opzetten, met geautomatiseerde optimalisatie die biedingen en targeting aanpast op basis van prestatiegegevens. Dit resulteert in campagnes die zijn geoptimaliseerd voor een maximaal rendement op investering (ROI) en minimale kosten per klik (CPC), zonder dat hiervoor uitgebreide handmatige inspanning of expertise nodig is.

Hoewel zowel Amazon Advertising PPC tools als m19 AI PPC manager geavanceerde opties voor campagnetargeting bieden, biedt m19 AI PPC manager een meer gestroomlijnde en geautomatiseerde aanpak waarmee jij optimale campagneprestaties kunt bereiken met minder tijd en moeite.

 

Gebruik van m19

Het instellen van geavanceerde campagne targeting voor Amazon Advertising met behulp van de m19 AI PPC manager is een eenvoudig proces dat de volgende stappen omvat:

 1. Meld je aan voor de m19 AI PPC manager als je dat nog niet hebt gedaan: Ga naar de website van m19 en meld je aan voor een account. Zodra je je hebt aangemeld, koppel je jouw Amazon Advertising account aan het m19 platform.
 2. Maak een campagne aan: Zodra je jouw Amazon Advertising-account aan m19 hebt gekoppeld, maak je een nieuwe campagne aan en selecteer je jouw doelgroep op basis van de beschikbare geavanceerde targetingopties.
 3. Stel automatische targeting in: Met m19 kun je gebruikmaken van AI-gestuurde automatische targeting die de meest effectieve targetingparameters identificeert op basis van realtime prestatiegegevens. Je kunt ook specifieke targetingparameters specificeren, zoals locatie, apparaat en doelgroepen in de markt, om jouw campagnes verder te optimaliseren.
 4. Optimaliseer advertentiecreaties: Gebruik de AI-gestuurde optimalisatie van advertentiecreaties van m19 om verschillende advertentievariaties te creëren en te testen. Zo kun je vaststellen welke advertentiecreatives het beste presteren voor jouw doelgroep.
 5. Monitor en pas jouw campagne aan: Zodra jouw campagne loopt, gebruik je de rapportage- en analysetools van m19 om de prestaties te controleren en waar nodig aanpassingen te doen. Zo kun je gebieden identificeren waar jouw campagne verder geoptimaliseerd kan worden om een maximale ROI te bereiken.

Kortom, het opzetten van een geavanceerde campagne targeting voor Amazon Advertising met behulp van de m19 AI PPC manager omvat het aanmaken van een campagne, het instellen van automatische targeting, het optimaliseren van advertentie creatives en het controleren van de prestaties. Door gebruik te maken van de geavanceerde targeting- en optimalisatiefuncties die beschikbaar zijn in m19, kun je zeer gerichte campagnes opzetten die een maximale ROI bereiken met minimale handmatige inspanningen.