Amazon Advertising biedt jou een verscheidenheid aan PPC-rapportage tools om je te helpen jouw campagneprestaties bij te houden en datagestuurde beslissingen te nemen. Hier zijn enkele van de belangrijkste rapportage tools die beschikbaar zijn in Amazon Advertising:

 1. Campaign Manager: Onze Campaign Manager biedt jou een uitgebreid overzicht van jouw campagnes en stelt je in staat om belangrijke statistieken zoals vertoningen, klikken en conversies bij te houden. Je kunt Campaign Manager ook gebruiken om jouw biedingen, budget en targeting-instellingen aan te passen.
 2. Performance Dashboard: Het Performance Dashboard geeft jou een overzicht van jouw campagneprestaties en stelt je in staat belangrijke statistieken bij te houden, zoals verkopen, bestellingen en advertentie-uitgaven. Je kunt het dashboard ook gebruiken om trends en kansen voor verbetering te identificeren.
 3. Rapport over zoektermen: Het Search Term Report geeft jou inzicht in de zoekwoorden die klanten gebruiken om jouw producten te vinden. Dit rapport kan je helpen bij het identificeren van nieuwe zoekwoorden om op te richten en negatieve zoekwoorden om uit te sluiten.
 4. Rapport Product Targeting: Het Product Targeting Report geeft jou inzicht in de producten die klanten bekijken of kopen wanneer ze op jouw advertenties klikken. Dit rapport kan je helpen om jouw strategie voor producttargeting te verfijnen en jouw campagneprestaties te verbeteren.
 5. Rapport over de plaatsing van gesponsorde producten: Het Sponsored Products Placement Report geeft jou inzicht in waar jouw advertenties worden weergegeven op de website van Amazon en welke plaatsingen de meeste klikken en conversies genereren. Dit rapport kan je helpen om jouw advertentieplaatsingsstrategie te optimaliseren en jouw ROI te verbeteren.
 6. Rapport Gesponsorde Merken: Het Sponsored Brands Report geeft jou inzicht in de prestaties van jouw Sponsored Brands advertenties, waaronder impressies, klikken en conversies. Je kunt dit rapport gebruiken om jouw advertentiecreaties en targetingstrategie te verfijnen.
 7. Rapport Advertentiekosten van de verkoop (ACoS): Het ACoS-rapport geeft jou inzicht in de winstgevendheid van jouw campagnes door jouw advertentie-uitgaven te vergelijken met jouw inkomsten. Je kunt dit rapport gebruiken om jouw biedingen en targetingstrategie te optimaliseren en jouw ROI te verbeteren.

Kortom, Amazon Advertising biedt jou een verscheidenheid aan PPC-rapportage tools die jou kunnen helpen om jouw campagneprestaties bij te houden en datagestuurde beslissingen te nemen. Door gebruik te maken van deze tools kun je jouw campagnes optimaliseren voor een maximaal effect en jouw advertentiedoelstellingen bereiken.

Met m19

M19 PPC Manager biedt jou geavanceerde rapportagemogelijkheden voor jouw Amazon Advertising-campagnes. Hier zijn enkele van de rapportagemogelijkheden die beschikbaar zijn in M19 PPC Manager:

 1. Je kunt aangepaste dashboards aanmaken die de statistieken en KPI’s weergeven die voor jou het belangrijkst zijn. Je kunt kiezen uit een groot aantal statistieken, zoals klikken, vertoningen, conversies en inkomsten.
 2. M19 PPC Manager maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om de prestaties van jouw campagne automatisch te volgen. Hierdoor kun je real-time updates van jouw statistieken zien en trends en mogelijkheden voor optimalisatie identificeren.
 3. Je hebt toegang tot geavanceerde analysemogelijkheden, zoals cohortanalyse, waarmee je het gedrag van groepen klanten in de loop der tijd kunt volgen. Je kunt deze functie gebruiken om vast te stellen welke campagnes en trefwoorden op lange termijn de meeste inkomsten genereren.
 4. Je kunt de prestaties van individuele advertenties analyseren, inclusief gesponsorde productadvertenties en gesponsorde merkadvertenties. Je kunt deze functie gebruiken om te identificeren welke advertentiecreaties aanslaan bij jouw doelgroep en de meeste conversies opleveren.
 5. M19 PPC Manager biedt een reeks tools voor concurrentieanalyse waarmee je de prestaties van de advertenties van jouw concurrenten kunt volgen. Je kunt deze functie gebruiken om nieuwe trefwoorden te identificeren en jouw biedingsstrategie te optimaliseren.
 6. Je hebt geavanceerde mogelijkheden voor budgetbeheer waarmee je jouw advertentie-uitgaven in real-time kunt volgen en jouw budget zo nodig kunt aanpassen. Je kunt ook aangepaste waarschuwingen instellen die jou informeren wanneer je jouw budgetlimiet nadert.

Tot slot biedt M19 PPC Manager jou geavanceerde rapportagemogelijkheden voor jouw Amazon Advertising-campagnes, inclusief aanpasbare dashboards, automatische prestatietracking, geavanceerde analyses en concurrentieanalyse. Door gebruik te maken van deze functies kun je jouw campagnes optimaliseren voor een maximale impact en het bereiken van jouw advertentiedoelen.