Gesponsorde merkcampagnes kunnen een zeer effectieve manier zijn om je resultaten voor Amazon Advertising te verbeteren. Hier zijn enkele tips voor het optimaliseren van jouw Sponsored Brand campagnes:

 1. Kies relevante zoekwoorden: Kies trefwoorden die relevant zijn voor jouw producten en waar jij denkt dat klanten naar zullen zoeken. Gebruik tools zoals Amazon’s Keyword Research tool of tools van derden om de beste zoekwoorden voor jouw campagne te vinden.
 2. Maak overtuigende advertentieteksten: Jouw advertentietekst moet jouw aandacht trekken en duidelijk de voordelen van jouw product overbrengen. Gebruik opvallende afbeeldingen of video’s om jouw advertenties op te laten vallen.
 3. Gebruik negatieve zoekwoorden: Gebruik negatieve zoekwoorden om irrelevante zoektermen uit te sluiten van het triggeren van jouw advertenties. Dit kan helpen voorkomen dat je advertentie-uitgaven verspilt aan klikken die waarschijnlijk niet in een verkoop zullen resulteren.
 4. Test verschillende advertentieformaten: Test verschillende advertentieformaten, zoals video- of carrouseladvertenties, om te zien welke het beste presteren voor jouw producten.
 5. Monitor en pas biedingen aan: Monitor jouw advertentieprestaties en pas jouw biedingen zo nodig aan om ervoor te zorgen dat je jouw rendement op investering maximaliseert.

Wanneer je m19 AI PPC Manager gebruikt om jouw gesponsorde merkcampagnes uit te voeren, kun je profiteren van geavanceerde automatiserings- en optimaliseringshulpmiddelen om betere resultaten te behalen. De AI-gestuurde biedingen en geautomatiseerde optimalisatie van het platform kunnen je helpen jouw advertentie-uitgaven te maximaliseren en de beste zoekwoorden en advertentieformaten voor jouw campagne te identificeren. Bovendien kunnen de rapportage- en analysetools van m19 inzicht verschaffen in de campagneprestaties, zodat je datagestuurde beslissingen kunt nemen over jouw advertentiestrategie.

Met m19

Als je m19 AI PPC Manager gebruikt om je gesponsorde merkcampagnes op Amazon Advertising uit te voeren, kun je je advertentieprestaties optimaliseren en betere resultaten behalen. Hier zijn enkele manieren waarop m19 je kan helpen:

 1. Geautomatiseerde bodoptimalisatie: m19 gebruikt machine learning algoritmes om je biedingen automatisch aan te passen op basis van prestatiegegevens, waardoor je je rendement op investering kunt maximaliseren.
 2. Geavanceerd testen van advertentiecreaties: m19 biedt geavanceerde A/B-tests voor advertentiecreaties, waarmee je verschillende advertentieformaten, afbeeldingen en kopij kunt testen om de meest effectieve combinaties te identificeren.
 3. Geautomatiseerde optimalisatie: m19 kan je campagnes automatisch optimaliseren op basis van prestatiegegevens, waarbij het advertentieontwerp, de
 4. targeting en het bieden worden aangepast om de resultaten na verloop van tijd te verbeteren.
  Trefwoord- en zoekwoordanalyse: m19 biedt een diepgaande analyse van trefwoorden en zoektermen, zodat je goed presterende trefwoorden kunt identificeren en je targetingstrategie kunt optimaliseren.
 5. Rapportage en analyse: m19 biedt gedetailleerde rapportage- en analysetools, zodat je de prestaties van je campagne kunt volgen en datagestuurde beslissingen over je advertentiestrategie kunt nemen.

Door m19 AI PPC Manager te gebruiken om je Sponsored Brand campagnes uit te voeren, kun je profiteren van geavanceerde automatisering en optimalisatietools om betere resultaten te behalen. De AI-gestuurde biedingen van het platform, geautomatiseerde optimalisatie en geavanceerde tests van advertentiecreaties kunnen je helpen de juiste gebruikers te benaderen met de meest effectieve berichtgeving, waardoor je meer conversies behaalt en je rendement op investering maximaliseert. Bovendien kunnen de rapportage- en analysetools van m19 inzicht verschaffen in de campagneprestaties, zodat je datagestuurde beslissingen kunt nemen over je advertentiestrategie.