Amazon Advertising is een krachtig platform om je producten te verkopen en nieuwe klanten te bereiken. Het beheer van PPC-campagnes kan echter tijdrovend en complex zijn. Dat is waar m19 om de hoek komt kijken. m19 is een AI aangedreven PPC management tool die jou kan helpen het meeste uit je Amazon Advertising campagnes te halen. Hier zijn de top 10 functies van m19 die jou kunnen helpen slagen:

  1. AI-optimalisatie: m19 gebruikt machine learning algoritmes om jouw campagnes te optimaliseren voor een maximale ROI. Geavanceerde targeting: m19 biedt
  2. geavanceerde targeting opties zoals custom audiences, lookalike audiences en behavioral targeting.
  3. Automated Keyword Discovery: m19 kan automatisch nieuwe relevante trefwoorden voor jouw campagnes ontdekken.
  4. Adverteren via Amazon: met m19 kun je PPC-campagnes beheren.
  5. Geavanceerde rapportage: m19 biedt gedetailleerde prestatiegegevens en inzichten, waaronder zoekwoord prestaties, zoekterm analyse en conversie tracking.
  6. Bid Management: m19 biedt bid management functies zoals geautomatiseerde biedingen en bod aanpassingen op basis van prestatiegegevens.
  7. Campagne Optimalisatie: m19 biedt campagne optimalisatie functies zoals A/B testen, advertentie planning en advertentie rotatie.
  8. Waarschuwingen en meldingen: m19 kan waarschuwingen en meldingen versturen voor prestatieveranderingen of problemen met de campagne.
  9. 24/7 Ondersteuning: m19 biedt 24/7 ondersteuning om je te helpen bij het oplossen van eventuele problemen.
  10. Eenvoudige installatie: m19 is eenvoudig in te stellen en te gebruiken, zodat je snel resultaten kunt zien.

In het algemeen kan m19 jou helpen tijd te besparen, jouw campagnes te optimaliseren en betere resultaten te behalen op Amazon Advertising. Met zijn geavanceerde functies en automatiseringstools is m19 een must-have voor elke serieuze Amazon verkoper die zijn PPC prestaties wil verbeteren.